Schoon en veilig met de producten van Qleann

Qleann maakt gebruik van de kracht van de natuur. Voor de samenstelling van de producten van Qleann worden plantaardige bestanddelen gebruikt, zoals koolzaad, suikerbiet of suikerriet. De natuurlijke producten van Qleann, staan voor een duurzamer en schoner gebruik met daarbij het aller schoonste resultaat.

Badkamer sneller en goedkoper schoon met Qleann Protect

Voor velen is de badkamer de start van de dag maar ook de afsluiter van de dag. Dagelijks zijn we druk met werk, hebben we diverse afspraken en gaan we sporten of hebben we andere hobbies. Juist daarom wordt de badkamer steeds vaker gezien als relax- en welnes ruimte voor complete ontspanning maar dan lekker thuis.

Een badkamer is een forse investering en het schoonmaken hiervan is een tijdrovende klus. Kalkaanslag, shampooresten en huidvetten blijven ongewild achter op de tegels, het glas en in de voegen. Je bent al zo druk en je wilt je niet druk hoeven te maken om de badkamer.

Goed nieuws: met Qleann Protect is dit niet meer nodig! Door het gebruik van Qleann Protect hecht vuil en kalk zich slecht aan de ondergrond. Het creëert een ultradunne en onzichtbare maar zeer sterke beschermlaag met een vuilafstotende werking, waardoor met schoonmaken tijd en kosten worden bespaard. En je dus meer vrije tijd overhoudt!

 Schoon en veilig met de producten van Qleann 
Qleann maakt gebruik van de kracht van de natuur. Dát werkt! Voor de samenstelling van de producten van Qleann worden plantaardige bestanddelen gebruikt, zoals koolzaad, suikerbiet of suikerriet. Natuurlijke producten, zoals Qleann, staan voor een duurzamer en schoner gebruik met daarbij het allerbeste resultaat.

Voordelen gebruik Qleann

Veilig, duurzaam en zonder gevarenlabels
Veilg in gebruik, opslag en transport. Zonder microplastics, sulfaten en parabenen dus ook zonder gevarenlabels.

CO2-neutrale productie
Al onze producten worden gemaakt en verpakt op basis van lucht en energie, opgewekt door wind, water en zonlicht. En dit alles in een gasloze productieomgeving in Nederland.

Biologisch afbreekbaar
Een product moet doen wat het moet doen, zonder schade aan te richten. Dat is waar wij voor gaan. En daarom zijn al onze producten biologisch afbreekbaar, er blijft niets achter in ons milieu.

Recyclebare verpakkingen
Qleann maakt gebruik van 100% recyclebare verpakkingen. Zo dragen we bij aan het verkleinen van de afvalberg.

Een schoner huis, een schoner bedrijf, een schonere wereld

Qleann ontwikkelt de beste en schoonste producten

Qleann blijft in ontwikkeling van veilige en duurzame schoonmaakproducten. Producten op basis van natuurlijke, biologisch afbreekbare grondstoffen. Met een gelijkwaardige of zelfs betere werking dan de traditionele schoonmaakproducten, die gebaseerd zijn op minerale oliën.

Schoonmaken en schoonhouden is tijdrovend. Wij denken graag hierin mee. Of het nu gaat om een badkamer, woonkamer, kantoor, ramen of deuren: het is altijd meer werk dan je wilt. Met Qleann haal je een duurzame oplossing in huis!

Om zoveel mogelijk het milieu maar ook geld te besparen zijn de microvezeldoeken een uikomst! De microvezeldoeken met Nordic Ecolabel reinigen nagenoeg het gehele huis of kantoor maarliefst 99,99% bacterievrij, enkel met water.

Co2 neutraal

Co2 neutrale productie

Biologisch afbreekbaar

 Biologisch afbreekbaar

100% recyclebaar

Volledig recyclebaar

geen gevarenlabels

Vrij van gevarenlabels

geen-microplastics

Vrij van microplastics