Schoon en veilig met de producten van Qleann

Qleann maakt gebruik van de kracht van de natuur. Voor de samenstelling van de producten van Qleann worden plantaardige bestanddelen gebruikt, zoals koolzaad, suikerbiet of suikerriet. De natuurlijke producten van Qleann, staan voor een duurzamer en schoner gebruik met daarbij het aller schoonste resultaat.

Sneller en goedkoper schoon met Qleann

Het schoonmaken van de badkamer is een tijdrovende klus. Kalkaanslag, shampooresten en huidvetten blijven ongewild achter op de tegels, het glas en in de voegen. 

Goed nieuws: met Qleann Protect is dit niet meer nodig! Door het gebruik van Qleann Protect (een 100% natuurlijke coating) hecht vuil en kalk zich minder aan de ondergrond en wordt schoonmaken gemakkelijker. Het creëert een beschermlaag met een vuilafstotende werking, waardoor tijd en kosten worden bespaard. En je dus meer vrije tijd overhoudt!

Met de microvezeldoeken van Qleann reinig je voor 99,99% bacterievrij met enkel water.

Duurzaam schoonmaken en beschermen

Veilig, duurzaam en zonder gevarenlabels
Veilg in gebruik, opslag en transport. Zonder microplastics, sulfaten en parabenen dus ook zonder gevarenlabels.

CO2-neutrale productie
Al onze producten worden gemaakt en verpakt op basis van lucht en energie, opgewekt door wind, water en zonlicht. En dit alles in een gasloze productieomgeving in Nederland.

Biologisch afbreekbaar
Een product moet doen wat het moet doen, zonder schade aan te richten. Dat is waar wij voor gaan. En daarom zijn al onze producten biologisch afbreekbaar, er blijft niets achter in ons milieu.

Recyclebare verpakkingen
Qleann maakt gebruik van 100% recyclebare verpakkingen. Zo dragen we bij aan het verkleinen van de afvalberg.

Een schonere badkamer, een schoner bedrijf, een schonere wereld

Qleann ontwikkelt de beste en schoonste producten

Qleann is gespecialiseerd in de ontwikkeling van een nieuwe lijn veilige, duurzame schoonmaakproducten. Producten op basis van natuurlijke, biologisch afbreekbare grondstoffen. Met een gelijkwaardige of zelfs betere werking dan de traditionele schoonmaakproducten, die gebaseerd zijn op minerale oliën.

Schoonmaken en schoonhouden is tijdrovend. Wij denken graag hierin mee. Of het nu gaat om een badkamer, gemeenschappelijke douche ruimte, (auto) ramen of RVS: het is altijd meer werk dan je wilt. Met Qleann haal je een duurzame oplossing in huis!

Co2 neutraal

Co2 neutrale productie

Biologisch afbreekbaar

 Biologisch afbreekbaar

100% recyclebaar

Volledig recyclebaar

geen gevarenlabels

Vrij van gevarenlabels

geen-microplastics

Vrij van microplastics