Ons verhaal

Over Qleann

Leuk dat je de website bezoekt! Ik ben Michael, de founder van Qleann. 

Qleann is een nieuw merk in Nederland dat staat voor schoon en beschermend, met de kracht van de natuur, want dát werkt! 

Qleann Protect beschermd tegels, glas en rvs in onder andere de badkamer, doucheruimte, autowasstraat, autoruiten, ramen van woningen etcetera.

De badkamer is een kostbare ruimte. Door ons drukke bestaan trekken wij ons steeds meer terug naar de badkamer om te ontspannen. De badkamer wil je schoonhouden met zo weinig mogelijk moeite. Protect zorgt voor de vuil- en waterafstotende werking waardoor schoonmaken kosten- en tijdbeparend wordt. Meer tijd voor jezelf!

De krachtige kalkreiniger is speciaal ontwikkeld om hardnekkige kalk tegen te gaan en oppervlakken opnieuw glans te geven. Een natuurlijke en verantwoorde reiniger voor kalk en vuil. Na het reinigen van de oppervlak wordt aanbevolen Protect aan te brengen voor een langdurig schoon resultaat.

Duurzaam schoonmaken.

De microvezeldoeken met het Nordic Ecolabel reinigen 99,99% bacterievrij met enkel water. Doeken met het Nordic Ecolabel zijn één van de minst milieubelastende in zijn soort.

Onze visie

Hierdoor dragen wij samen mee aan een schone omgeving en wereld zonder gevaar voor mens, dier en natuur. Een unieke, veilige en duurzame oplossing voor alledaagse consumenten- en bedrijfstoepassingen. Biologisch, zonder in te leveren op kwaliteit en prijs.

Onze producten zijn minimaal 99% natuurlijk, worden CO2-neutraal geproduceerd, zijn 100% biologisch afbreekbaar, vrij van mircoplastics, parabene en sulfaten en hebben recyclebare verpakkingen.

Qleann onderscheidt zich daarin van andere, traditionele, beschermings- en schoonmaakproducten. De producten van Qleann hebben een gelijkwaardige of zelfs betere werking.

Qleann gaat voor een schonere en mooiere wereld! We willen dat iedereen blij wordt van onze producten en geloven ook dat dit kan.
Qleann maakt schoonmaken namelijk weer leuk én veilig!

Ontdek de natuurlijke producten van Qleann

Qleannn Protect
Bescherm tegels, glas, sanitair of RVS tegen kalk, schimmels en ander vuil. Kosten- en tijdbesparend schoonmaken.

Kalkreiniger
Een zeer krachtige natuurlijke reiniger die kalkaanslag verwijdert en te gebruiken is in bijvoorbeeld; de badkamer, op tegels, glas en sanitair.

Microvezel doeken
Bekijk de duurzame glas- en microvezeldoek.

Co2 neutraal

CO2 neutrale productie

Biologisch afbreekbaar

100% Biologisch afbreekbaar

100% recyclebaar

100% recyclebaar

geen gevarenlabels

Vrij van gevarenlabels

geen-microplastics

Vrij van microplastics, parabenen en sulfaten