Ons verhaal

Dit is Qleann

Qleann heeft een coating (protect) en een kalkreiniger van natuurlijke ingrediënten zoals koolzaad, suikerbiet of suikerriet. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten.

Hoi! Ik ben Michael, de grondlegger van Qleann. 

Het begon allemaal tijdens het uitdrogen van een douche. Ik besefte ik mij dat wij daar als gezin wekelijks veel tijd aan kwijt zijn. Het is belangrijk en je voelt je beter als je in een schone omgeving kan douchen en verblijven.

Na een fantastische zoektocht in Nederland, ontstond Qleann.
Qleann
staat voor schoon en beschermd, zonder gevaar voor mens, dier en natuur. Een unieke, veilige en duurzame oplossing voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen.

Biologisch en ecologisch, zonder in te leveren op kwaliteit en prijs.
Vragen over Qleann of benieuwd of wil je Qleann in jouw online of offline winkel? Neem gerust en vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Qleann Protect is ons eerste product. Hiermee bescherm je je tegels, glas, sanitair (bijvoorbeeld de badkamer en toilet) en rvs, veiliger én duurzaam voor de duur van maat 12 weken.

De zeer krachtige en natuurlijke kalkreiniger, reinigt je badkamer grondig.

In ons assortiment hebben wij natuurlijke en verantwoorde producten, die bijdragen aan een schone en veilige wereld.

Een schone badkamer, een schone wereld met de kracht van de natuur. De basis van planten en de veiligheid voor onze kleinsten en ons gehele ecosysteem. Dat is waar we rekening mee moeten houden. Ons doel is om ieder (toekomstig) product 100% natuurlijk te maken.

Qleann is minimaal 99.9% natuurlijk, heeft een CO2-neutrale productie en is 100% biologisch afbreekbaar en onderscheidt zich daarin van andere, traditionele, beschermings- en schoonmaakproducten. De producten van Qleann hebben een gelijkwaardige of zelfs betere werking.

Natuurlijke producten staan voor een veiliger en schoner gebruik. Bij Qleann gaan we voor de kracht van de natuur, met daarbij het allerbeste resultaat en het veiligst mogelijke gebruik. Goed voor het milieu en goed voor jou!

Ontdek de natuurlijke producten van Qleann

Qleannn Protect
Bescherm tegels, glas, sanitair of RVS tegen kalk, schimmels en ander vuil. Kosten- en tijdbesparend schoonmaken.

Kalkreiniger
Een zeer krachtige natuurlijke reiniger die kalkaanslag verwijdert en te gebruiken is in bijvoorbeeld; de badkamer, op tegels, glas en sanitair.

Microvezel doeken
Bekijk de duurzame glas- en microvezeldoek.

Co2 neutraal

CO2 neutrale productie

Biologisch afbreekbaar

100% Biologisch afbreekbaar

100% recyclebaar

100% recyclebaar

geen gevarenlabels

Vrij van gevarenlabels

geen-microplastics

Vrij van microplastics, parabenen en sulfaten