Duurzaam schoonmaken en beschermen

De kracht van de natuur, dát werkt!

De badkamercoating ‘Protect’ van Qleann beschermt langdurig tegels, glas, voegen en kit. Protect vermindert de hechtig van kalk, vuil en schimmel. Schoonmaken wordt kosten- en tijdbesparend.
Wij maken voor jou veilige en schone producten. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat we bijdragen aan veilig en duurzaam leven.

Ontdek de producten van Qleann

Protect

Water- en vuilafstotende coating | 500ML
€18,95

Doeken

Bekijk de glas- en microvezeldoek
€2,95 - €3,95

Kalkreiniger

Natuurlijke kalkreiniger | 500ML
€8,95

Co2 neutraal

CO₂ neutrale productie

Biologisch afbreekbaar

 Biologisch afbreekbaar

100% recyclebaar

Volledig recyclebaar

geen gevarenlabels

Vrij van gevarenlabels

geen-microplastics

Vrij van microplastics

Goed voor het milieu en voor jou!

Qleann staat voor een duurzame bescherming van tegels, glas en rvs. Reinigen met alleen water met onze microvezeldoeken voor een perfect hygienisch resultaat. Het Nordic Ecolabel garandeert een lange levensduur van de doeken

Protect

Microvezeldoek

Schoon en veilig met de producten van Qleann

Bij Qleann maken we gebruik van de kracht van de natuur, want dát werkt! Voor de samenstelling van de producten worden plantaardige bestanddelen gebruikt, zoals koolzaad, suikerbiet of suikerriet. De natuurlijke producten van Qleann staan voor een duurzamer en schoner gebruik met daarbij het allerbeste resultaat.

De populaire microvezeldoeken reinigt klamvochtig alle harde oppervlaktes in en rondom je huis of kantoor. De microvezel doek, die voorzien is van een een Nordic Ecolabel reinigen 99,99% bacterievrij alleen met water.

De soepele microvezel glasdoek gebruik je klamvochtig voor streeploze schone ramen en ander glas(werk).