Gordon ontdekt de nr 1 badkamercoating van Qleann!

Qleann komt bij Gordon op tv met het televisieprogramma "wat een uitvinding" de 100% natuurlijke badkamercoating. Slim schoonmaken, niet harder en vermindert kalk en schimmel in de badkamer.

Een dag vol opwinding en nieuwe ontmoetingen:
Qleann doet met de 100% natuurlijke badkamercoating mee aan het nieuwe televisieprogramma “Wat een Uitvinding” van Talpa, uitgezonden op SBS6.

Wat waren wij opgewonden en vonden wij het spannend om een filmploeg, maar ook de presentator van het programma, Gordon, te ontmoeten in ons huis.
Met veel plezier en enthousiasme lieten wij ze alles zien over de innovatieve badkamercoating dat we hebben ontwikkeld.

Het was een prachtige dag en het was tot in de puntjes voorbereid voor de filmploeg. Er was gezorgd voor drinken en veel lekkernij en goede verlichting zodat alles goed zichtbaar was voor de camera’s. Onze kinderen mochten kennis maken met de grote camera’s en mochten zelfs filmen.

Er werden presentatietegels klaargezet, zodat Gordon en het team de werking van de badkamercoating hierop konden zien.

Na aankomst van Gordon en zijn team en de kennismaking vertelden we hoe Qleann is ontstaan en wat onze voorwaarden van de badkamercoating moest zijn. We vinden het o.a. belangrijk dat de producten van Qleann (zoveel mogelijk) natuurlijk moeten zijn. Dat het biologisch afbreekbaar is en vrij van microplastics. Gordon was erg geïnteresseerd en stelde veel vragen. Hij was vooral onder de indruk van het feit dat de badkamercoating Qleann Protect een natuurlijk product is en schoonmaken vergemakkelijkt.

Gordon bij Qleann voor wat een uitvinding voor het innovatieve product, badkamercoating.

Na de eerste opnames was het tijd om de badkamercoating Qleann Protect te filmen.

De opnames vonden plaats in de badkamer waar de wanden waren voorbereid met de badkamercoating. Gordon kreeg de kans om de werking en de meerwaarde van de badkamercoating zelf waar te nemen.

Na behandeling zie je namelijk heel goed hoe de druppels water van de wand glijden en op de tegel blijven en zich niet hechten.

Het was een leuke en interactieve ervaring, waarbij wij, van Qleann, de voordelen van de badkamercoating konden delen met jou!

“Gebruiken jullie de badkamer wel? Het is zo schoon!”

De filmploeg van “Wat een Uitvinding” was erg onder de indruk van Qleann Protect en alles wat de badkamercoating te bieden heeft. Ze waren vooral onder de indruk van de duurzame en natuurlijke eigenschappen en de beschermende en krachtige werking van de badkamercoating. Het was een geweldige dag!

We zijn trots om de badkamercoating Qleann Protect te laten zien en wij waren blij om te horen dat de het team zo enthousiast was. Het was een dag om nooit te vergeten en het was een geweldige gelegenheid om Qleann Protect aan een breder publiek te laten zien.

Slim schoonmaken, niet harder

Bekijk de badkamercoating van Qleann bij “Wat een uitvinding” op zaterdag 6 mei om 21.30 uur op SBS6.

Op de hoogte blijven?

Word lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!