De badkamer kalkvrij! Natuurlijk & duurzaam schoonmaken. Meer tijd voor jezelf


Dagelijks ben jij, of zijn jij en je gezinsleden te vinden in de badkamer.
Jezelf verzorgen, wassen en tanden poetsen. Logisch dat de badkamer vies wordt.
Het is belangrijk om je badkamer regelmatig schoon te maken, het liefst minimaal één keer per week.

Met onderstaande tips wordt je badkamer (snel) schoon!

Het bad en de douche schoonmaken

Om je hele badkamer spik en span te hebben zoals je sanitair, tegels en glas(wanden), maar ook zeker je voegen en het kit gebruik je voor het gemak een reiniger in een spuitfles. Hiernaast gebruik je microvezeldoeken of een schuursponsje (let op met de kracht waarmee je het schuursponsje gebruikt)

Op de tegels rondom kranen en douche ontstaat vaak kalkaanslag. Wil je dit  eenvoudig verwijderen? Maak dan gebruik van deze krachtige kalkreiniger.

Voegen badkamer reinigen

Er zijn speciale reinigers voor het reinigen van de voegen. Echter de kalkreiniger van Qleann zal ook zorgen voor een krachtige werking op de voegen waardoor kalk en aanslag oplost.
De kalk en aanslag wordt op deze manier uit de voegen verwijderd. Als er na het reinigen alsnog gele/bruine aanslag te zien is, dan is dit kalk. Reinig dan voor een tweede keer en gebruik eventueel een schuurspons voor optimale reiniging.

Badkamertegels schoonmaken

Tegels kunnen vuil worden en de glans verliezen. In de badkamer komt dit meestal door vocht- en kalkaanslag van de douche. Gebruik de kalkreiniger voor het grondig schoonmaken van badkamertegels. Deze kalkreiniger is extra krachtig om ook vloertegels goed schoon te krijgen.

Douchedeur of glas reinigen

De douchedeur en glas / raam wordt snel vies in een badkamer door regelmatig gebruik. Kalkaanslag en oppervlakkig vuil is het resultaat. Gebruik hier ook eerst de kalkreiniger om kalkaanslag te verwijderen. Gebruik alleen een zachte spons of microvezeldoek, dus zeker geen schuurspons.
Bekijk hier ons assortiment voor een natuurlijk schone badkamer.

Complete bescherming in de badkamer

De badkamer is een grote investering en vanwege het regelmatige gebruik wil je die schoon houden maar ook zeker beschermen.
De 100% natuurlijke badkamercoating Protect maakt onder andere douchedeuren, glaswanden, tegels en kranen water-en vuilafstotend.
Na het aanbrengen van Protect hoeft er minder gereinigd te worden. Als je dan toch gaat schoonmaken zul je merken dat dit een stuk eenvoudiger gaat. Het werkt perfect en beschermend tegen kalkaanslag in de douche.

Bekijk hier ons assortiment voor een compleet schone badkamer

Hoe gebruik je Qleann Protect?


Volg onderstaande stappen om je badkamer te beschermen tegen kalkaanslag en vervuiling:

  1. Reinig vooraf de te behandelen oppervlakken, zoals tegels, glas, voegen, kit en sanitair.
  2. Zorg voor een droog te behandelen oppervlak en spray vervolgens Qleann Protect op de te behandelen oppervlak.
  3. Wrijf het oppervlak in met een glasdoek en maak ronddraaiende bewegingen totdat het droog is. Laat het vervolgens enkele uren uitharden voor het beste resultaat.
  4. Na toepassing van Qleann Protect zal er minder gereinigd hoeven te worden en zal het reinigen vergemakkelijkt worden.

Hierdoor wordt de badkamer vuil- en waterafstotend en wordt schoonmaken kosten- en tijdbesparend.

Bij normaal gebruik is het voldoende om Protect 1x per drie maanden toe te passen.

Vlekken op glas worden heel gemakkelijk verwijderd met een schone glasdoek.

Op de hoogte blijven?

Word lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!